DESCARCĂ ACUM:

Ce înseamnă aplicația Domicelo pentru Administrarea de Imobile. În cifre.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Aplicația Domicelo este mai mult decât o simplă soluție de gestionare a proprietăților. Ea face parte din arsenalul soluțiilor PropTech (property technology) și s-a dovedit a fi o resursă valoroasă pentru creșterea eficienței companiilor, reducerea costurilor operaționale și îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor.

Domicelo - cele mai bune rezultate in Administarea Imobilelor
Domicelo – cele mai bune rezultate in Administarea Imobilelor

Impactul Pozitiv al Soluțiilor PropTech

În era digitală, tehnologia a devenit un element esențial pentru toate aspectele vieții noastre, inclusiv administrarea și gestionarea proprietăților. Cu soluții ca Domicelo, putem observa un impact pozitiv semnificativ în domeniul imobiliar. Un studiu recent a arătat că 80% din companiile care utilizează soluții PropTech au înregistrat un impact pozitiv asupra propriilor operațiuni și serviciilor oferite. Aceasta este o dovadă clară că aceste tehnologii aduc beneficii tangibile în ceea ce privește administrarea proprietăților și serviciile conexe.

Creșterea Eficienței Deciziilor

Un alt aspect esențial pe care soluțiile PropTech îl aduc este creșterea eficienței procesului de luare a deciziilor. Aproximativ 70% din companii au raportat o creștere semnificativă în procesul de luare a deciziilor și în eficiența generală. Aceasta înseamnă că soluțiile PropTech nu doar optimizează operațiunile curente, ci și facilitează o gestionare mai strategică a proprietăților.

Cresterea Eficientei și Reducerea Costurilor in Administrare

Pentru aceste companii, creșterea eficienței a fost de 65%, iar reducerea costurilor s-a cifrat la 47%. Aceste cifre indică un impact financiar semnificativ, care contribuie la sporirea profitabilității. Cu ajutorul soluțiilor PropTech, cheltuielile operaționale pot fi reduse semnificativ, ceea ce conduce la o creștere a eficienței și a performanței generale a afacerii.

Aceste procente mari reprezintă o schimbare semnificativă în modul în care industria imobiliară și administrarea proprietăților sunt abordate. Ele demonstrează că tehnologia, cum ar fi Domicelo, poate aduce beneficii majore și poate contribui la transformarea în bine a modului în care sunt gestionate proprietățile.

Prima Aplicație a Locuinței

Domicelo nu este doar o soluție de administrare a proprietăților, ci și Prima Aplicație a Locuinței. Acest titlu reflectă importanța pe care o acordăm locuinței tale și experienței tale ca și Proprietar. Cu Domicelo, tu și familia ta beneficiați de o gestionare mai eficientă și de facilități de primă clasă.

Aplicația oferă proprietarilor posibilitatea de a propune sau vota pentru problemele principale, de a urmări factura lunară într-un mod transparent și de a beneficia de facilități în mod echitabil. Totul este disponibil într-un mediu sigur și protejat, astfel încât tu să te poți bucura de confort și pace în comunitatea ta.

De asemenea, Domicelo îți oferă o voce în deciziile care privesc comunitatea ta. Prin funcționalitatea de Vot/Poll, poți să participi activ la definirea direcției în care se îndreaptă comunitatea ta. Aceasta asigură o transparență sporită și te implică direct în îmbunătățirea calității vieții în blocul sau complexul tău.

Aliniere cu Anul 2023 – Viitorul în Administrarea Imobilelor

Într-o lume în continuă schimbare, alinierea cu tendințele și tehnologiile actuale este esențială pentru succes. Așa cum am menționat, suntem în anul 2023, și acesta reprezintă viitorul. Anul 2023 aduce cu el provocări și oportunități, iar Domicelo te invită să fii pregătit pentru aceste schimbări.

Firme de Administare Imobile ofera experiente premium
Firme de Administare Imobile ofera experiente premium

Este momentul să profiți la maximum de tehnologie și să îmbrățișezi viitorul cu Domicelo! Cu ajutorul acestei aplicații inovatoare, afacerea ta poate beneficia de procente semnificative în ceea ce privește eficiența, economisirea costurilor și îmbunătățirea experienței proprietarilor. Aderarea la soluții PropTech, cum ar fi Domicelo, este esențială pentru rămânerea competitivă în industria imobiliară modernă.

Domicelo nu este doar o aplicație, ci o mișcare tehnologică care aduce valoare și eficiență în gestionarea proprietăților. Este momentul să profiți de aceste avantaje și să investești în viitorul administrării imobilelor. Transformă-ți afacerea și fă parte din revoluția PropTech cu Domicelo!

Fii pregătit pentru anul 2023 și asigură-ți succesul în industria imobiliară cu Domicelo, Prima Aplicație a Locuinței!