DESCARCĂ ACUM:

Domicelo: Aplicația Locuinței pentru o Administrare Premium și Proprietari Mulțumiți

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

 

În zilele noastre, locuința reprezintă mult mai mult decât un simplu spațiu în care trăim. Este locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, unde ne relaxăm, lucrăm și ne petrecem momente prețioase cu familia și prietenii. De aceea, este crucial ca administrarea locuinței să fie eficientă și să ofere o experiență de locuire superioară. Domicelo, Aplicația Locuinței, este prima soluție modernă care redefinește administrarea imobilelor, introducând inovație și tehnologie intuitivă pentru a asigura o experiență de locuire plăcută și eficientă.

Inovație în Administrarea Imobilelor

Aplicația LocuințeiDomicelo este prima soluție PropTech (property technology) din Romania, care aduce o abordare revoluționară asupra modului în care locuințele sunt administrate. Înlocuind vechile metode tradiționale cu tehnologie intuitivă și soluții moderne, Domicelo se adresează exigențelor actuale ale proprietarilor și administratorilor de imobile. Iată cum acest concept aduce o administrare premium pentru o experiență de locuire superioară.

Modulele Cheie ale Domicelo

Domicelo oferă o suită de module cheie care fac administrarea locuinței o sarcină simplă și eficientă. Aceste module includ:

1. Catalog de Servicii
In premieră absolută, Domicelo pune la dispoziție un catalog variat de servicii care vizează întreținerea și îmbunătățirea locuinței. De la servicii de reparații rapide la servicii de curățenie și întreținere a echipamentelor, proprietarii pot accesa cu ușurință serviciile de care au nevoie pentru a menține locuința în cea mai bună formă.

2. Comunicare Eficientă prin sistem de Notificări și Ticketing
Un alt aspect crucial al administrării imobilelor este comunicarea eficientă. Domicelo elimină confuzia și întârzierile din procesul de transmitere a informațiilor. Cu un sistem de comunicare rapid și intuitiv, administratorii și proprietarii pot interacționa fără efort, eliminând frustrările legate de comunicarea îneficientă prin grupuri de mesagerie sau rețele sociale.

3. Transparență în Luarea Deciziilor
Domicelo oferă proprietarilor posibilitatea de a lua parte activă la procesul de luare a deciziilor legate de locuința lor. Prin intermediul Sondajelor și a opțiunii de Vot, proprietarii pot contribui la deciziile importante care afectează comunitatea lor. Această transparență aduce un sentiment de implicare și control în procesul de administrare.

4. Alte Funcționalități Esențiale care Asigură Tot ce este Necesar

Modulul de Acces Auto din Domicelo asigură o gestionare securizată a accesului auto, oferind proprietarilor și vizitatorilor o experiență convenabilă și sigură. De asemenea, Domicelo facilitează accesul egal la facilități (exemplu: rezervare teren de tenis) pentru o viață mai confortabilă, iar modulul de Factura Lunară simplifică procesul de gestionare a plăților și oferă vizibilitate asupra istoricului și statusului acestora.

5. Experiență de Locuire Plăcută
Pentru Domicelo, o experiență de locuire plăcută este o prioritate. Prin intermediul serviciilor premium oferite și a tehnologiei intuitive, Domicelo contribuie la crearea unui mediu de locuire prietenos și confortabil. Frustrările și problemele legate de administrare devin mai puțin importante, permițând proprietarilor să se bucure cu adevărat de locuința lor.

Domicelo - Aplicatia Locuintei
Domicelo – Aplicatia Locuintei

Administrare Premium pentru Proprietari

Unul dintre obiectivele principale ale Domicelo este de a satisface exigențele ridicate ale proprietarilor. Prin oferirea unui catalog variat de servicii pentru întreținerea locuinței și prin asigurarea unui sistem de comunicare eficient, Domicelo aduce o administrare premium care se concentrează pe nevoile și cerințele oamenilor.

Nu mai este suficientă administrarea tradițională care se limitează la transmiterea facturilor lunare. Acum, proprietarii au acces la servicii care îi ajută să își mențină locuința în cea mai bună formă, să participe activ la procesul de luare a deciziilor și să aibă o experiență de locuire plăcută.

Mutare strategica pentru o Administrare premium
Mutare strategica pentru o Administrare premium

Soluția Pentru Administratori

Beneficiile oferite proprietarilor pun in valoare toate activitățiile Firmei de Administrare și conturează o imagine de prim-plan: ești administratorul modern care oferă fiecărui proprietar Aplicația Locuinței proprii.

Închipuiți-vă acum avantajele!

Acesta simplifică gestionarea comunicațiilor cu sute de proprietari, procesarea facturilor și raportarea eficientă a problemelor. Cu Domicelo, administratorii pot gestiona cu ușurință tot ceea ce ține de administrarea imobilelor, eliminând munca manuală și riscul de erori.

Aplicația Domicelo este o soluție Proptech (property technology) care aduce beneficii semnificative pentru firmele de administrare. Potrivit unor studii recente, 80% din companiile care utilizează soluții Proptech au înregistrat un impact pozitiv asupra propriilor operațiuni și oferirii de servicii. Aproximativ 70% din aceste companii raportează o creștere în luarea deciziilor și eficienței generale, cu o creștere a eficienței de până la 65% și o reducere a costurilor de până la 47%.

Aceste cifre reprezintă rezultate semnificative și oferă o perspectivă asupra beneficiilor reale aduse de soluțiile Proptech, inclusiv Domicelo. Alăturându-vă acestui număr important de companii care adoptă tehnologia Proptech, Firmele de Administrare vor putea să isi îmbunătățească eficiența operațională, luarea de decizii mai informate și reducerea costurile. Astfel, Firmele de Administrare vor fi pregătite să indeplinească cu succes cerințelor anului 2024 și să iși dezvolte afacerea într-un mod modern și eficient.

Aplicația Locuinței este soluția modernă pentru administrarea imobilelor. Cu modulele cheie pe care le oferă, aceasta aduce servicii premium și tehnologie intuitivă pentru o experiență de locuire superioară.

Atât proprietarii, cât și administratorii beneficiază de avantajele aduse de Domicelo, făcând administrarea imobilelor mai eficientă și mai plăcută!