DESCARCĂ ACUM:

Proprietari

FUNCȚIONALITATEA SISTEMULUI CONCIERGO PENTRU MEMBRI UNEI COMUNITĂȚI

Aplicația Domicelo este asistentul virtual al fiecărui membru, ce îl ghidează în a alege servicii de calitate, în a accesa facilitățile comunității și în a comunica profesional.

Statutul de membru al unei comunități este pus pe primul loc și, din acest motiv, aplicația se concentrează pe rezolvarea nevoilor membrilor în cel mai confortabil și natural mod: utilizarea smartphone-ului personal.

Privilegiile acestui statut sunt puse în valoare de protejarea componenței comunității realizată printr-un sistem selectiv de tip „Members Only”.

Factură

Modulul Factură este instrumentul simplu și clar de grupare și afișare a facturii curente, alături de cele din istoric. Acum totul devine ușor de vizualizat și consultat.Catalog Servicii

Modulul Catalog Servicii reprezintă dezvoltarea unei soluții complete prin care se accesibilizează serviciile atât la nivel de comunitate cât și la nivel individual.

Solicitări

Solicitări reprezintă modalitatea prin care membrii își transmit solicitările direct din aplicație, iar managementul răspunde într-un mod profesional, folosind un sistem de ticketing adaptat aplicației.Informări și Vot

Prin Informări și Vot, comunitatea informează în timp real și organizează consultări ale opțiunilor ce vor sta la baza deciziilor viitoare, orientându-se către membrii săi.

Contacte Utile

Aici veți găsi contactele utile ale echipei de management, administratorului, președintelui asociației și a membrilor decizionali. În viitor, veți putea accesa documente, acte, formulare necesare comunității, precum și contractele semnate cu furnizorii de către management sau asociație

Acces Auto

Modulul Acces Auto sporește siguranța membrilor. Adesea, decizia de a face parte dintr-o anumită comunitate este influențată de nivelul de siguranță pe care comunitatea îl poate oferi membrilor și familiilor acestora.

Beneficii

Beneficii unice ale aplicației
Domicelo

Versatilitate și adaptabilitate în funcție de fiecare comunitate

Configurarea aplicației în funcție de specificul comunității filtrează informațiile și serviciile pentru a beneficia strict de cele relevante tipului de comunitate.

Sistem complet si complex de transmitere și recepționare a informărilor și reminderelor

În calitate de utilizator al aplicației, ai libertatea de a decide dacă dorești să primești informările și reminderele și pe email sau/si prin SMS. Opțiunea pentru oricare din aceste alternative se face direct din aplicație la orice moment se dorește.

Istoric al comunicării - transparență și continuitate

În orice moment, aplicația permite accesarea istoricului comunicării, centralizând informațiile într-un singur loc. În numai câteva secunde, acestea sunt ordonate cronologic și puse la dispoziția utilizatorului.

Integrare de sisteme externe, utile comunității

Sistemul Domicelo poate „colabora” cu alte softuri utilizate de comunitate, care, de exemplu, transmit facturi, oferă acces auto sau asigură într-un fel sau altul confort comunității.

 

Mai mult, capacitatea de adaptare a sistemului Domicelo nu se limitează la comunicarea cu softurile integrate deja în cadrul comunității și oferă infrastructură pentru a explora și servicii noi, ce nu beneficiază de softuri operaționale proprii: servicii de rezervări, prestări diferite servicii etc.

Generare automată a rezultatelor poll-urilor și voturilor

La finalul perioadei de votare, rezultatele poll-urilor se vor calcula și genera automat. Datorită algoritmului implementat în cadrul sistemului ConcigerGO, posibilitatea aparițiilor erorilor umane este eliminată în totalitate.

Protejare identitate prin caracter secret al voturilor

Sistemul de votare al aplicației Domicelo funcționează în baza valorilor etice a confidențialității voturilor. Astfel, votanții vor rămâne anonimi pentru a proteja libertatea de decizie, înregistrându-se doar voturile în sine.

Membri pot creea acces pentru utilizatori noi direct din aplicația mobilă

In afara managerului comunitatii, doar calitatea de membru confera dreptul de a furniza acces la utilizarea aplicației.

 

Membrul poate acorda accesul cu conditia ca relația noului utilizator sa fie una directa cu comunitatea: coproprietar, chiriaș, reprezentant.

 

Crearea accesului de utilizare a aplicatiei este o sectiune special dedicata existenta in aplicatie. Acest lucru faca ca procedura sa fie foarte simpla: trimiterea unei invitații de logare direct de pe aplicația proprie.

Roluri clare și prestabilite pentru membri și invitații acestora

Calitatea de membru oferă drepturi integrale de utilizare a aplicației Domicelo, iar utilizatorii invitați primesc anumite limitări specifice. De exemplu, un chiriaș nu are dreptul de a vota pentru comunitate. 

 

Membrul decide nivelul de acces în cadrul aplicației de care va dispune un nou utilizator invitat.

 

Astfel, noul utilizator poate beneficia de acces integral sau doar de anumite funcționalități ale aplicației (accesul la informări, acces auto, primirea facturii) sau facilități ale comunității (terenuri de sport).

Factură

Totul se regăsește într-un singur loc și, în acest fel, căutările repetate, în diferite surse, nu mai sunt necesare.

În plus, afișarea stadiului unei facturi (plătită/neplătită), este o altă funcție ce va salva timp. Recepționarea facturii va fi anunțată printr-o notificare specifică aplicațiilor mobile, iar, prin remindere, utilizatorul va fi anunțat că termenul de plată se apropie de final.

CATALOG SERVICII

În premieră în domeniul administrativ, sunt puse la dispoziție servicii pentru spațiile private: mentenanță pentru echipamente proprii (centrală termică, sistem AC), servicii de curățenie, de amenajări, servicii ale firmelor de instalatori sau electricieni etc.

Această gama extinsă și diversificată de servicii provine din utilizarea mai multor surse:

Managerul Comunității

Serviciile administrative sau cele tehnice ale managementului devin transparente pentru toți membrii. în funcție de feedback-ul primit, managementul își poate suplimenta portofoliul cu servicii ale partenerilor sau ale unor furnizorilor agreați de acesta.

Baza de date Domicelo​

Fiecare categorie din modulul Catalog Servicii va conține doar servicii de calitate, calificate în urma unui sistem riguros de selecție.

Filtrele vor tine cont de experiența furnizorilor pe piață, de nivelul de satisfacție al clienților acestora, de numărul de echipe alocate și timpii de reacție.

Serviciile vor fi oferite specific, în funcție de tipul comunității (ansamblu rezidențial de vile, blocuri de apartamente, clădiri de birouri sau spații comerciale etc.) și de locația acesteia.

Membri

Serviciile membrilor oferite pentru ceilalți membri se bucură din start de maximă încredere datorită apartenenței la aceeași comunitate.

De asemenea, Domicelo oferă infrastructura necesară pentru centralizarea și evidențierea serviciilor prestate într-o comunitate de către membrii acesteia (meditații, curățenie, cursuri la domiciliu etc.).

Solicitări

Pentru ca o solicitare să fie preluată și soluționată cu succes, maniera în care aceasta se transmite și se recepționează este determinantă.

Prin utilizarea sistemului profesional de ticketing, se oferă o garanție că solicitarea a fost recepționată și că se află într-un anumit stadiu de rezolvare.

Solicitarea nu se poate pierde și nu se poate omite (neplăceri întâmpinate în cazul utilizării SMS-urilor, apelurilor directe, grupurilor formate pe rețelele de socializare sau chiar în cazul e-mail-urilor), întrucât sistemul afișează solicitarea până la soluționare.

Solicitarea are caracter confidențial și poate fi accesată în vederea soluționării doar de către managerul desemnat să o facă.

INFORMĂRI SI VOT

Cele două funcționalități asigură o relaționare calitativă: prin Informări se recepționează în timp real cele mai importante mesaje ale managementului, iar prin Vot se exprimă alegeri individuale.

Informări

Aplicatia ofera cea mai buna experinta de receptionare a Informarilor, oferind pentru acestea:

Vizibilitate - informările sunt afișate atât în modulul dedicat cât și pe pagina principală a aplicației

Stadiu citit/necitit – stadiul informărilor este evidențiat prin notare și utilizare de culori diferite

Confirmare primire   – primirea unei informări este semnalată prin sistemul de alerte al telefonului mobil

Votare

Participarea cu feedback-ul personal este facilitată și încurajată prin următoarele caracteristici:

Confidențialitate – votul membrilor comunității este anonim, astfel fiind protejat conceptul de exprimare a propriei opțiuni

Stadiu votat/nevotat – este afișat stadiul în care se află votul apoi, după votare, este afișată opțiunea aleasă (Da/Nu).

Access la rezultate – la finalul sesiunii de votare, va putea fi afișat rezultatul votului, generat de sistem, fără posibilitatea apariției erorilor umane

Contacte

Accesul la aceste informații are o latură practică întrucât pot fi consultate in orice moment iar update-urile sunt afișate în timp real.


În plus, modulul Contacte pune la dispoziția utilizatorilor funcția de apelare rapidă/mailing direct, fără a mai fi nevoie de copiere sau salvare în agendă a destinatarului.


Modulul reprezintă dezvoltarea unei soluții complete prin care se accesibilizează serviciile atât la nivel de comunitate cât și la nivel individual.

Acces Auto

Pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare, modulul este presetat în așa fel încât:

1. Utilizarea să fie foarte simplă. Prezența membrilor în baza este suficientă pentru ca aceștia să aibă garantat accesul. În cazul invitaților, accesul se creează printr-un singur pas ce implică introducerea unei simple informații (ex: numărul de înmatriculare).

2. Securitatea bazată pe principiul „Members Only”. Pe scurt, au acces doar cei care au statut de membru care, la rândul lor, își pot înscrie și valida proprii invitați (prieteni în vizită, curieri, livratori, Taxi/Uber etc.).

3. Confidențialitatea și dreptul la intimitate sunt respectate. Sistemul Domicelo nu pune la dispoziția nimănui* date despre utilizarea accesului (frecvență, ore, intervale, date despre invitați etc.).

*cu excepția cazurilor legale sau cereri ale autorităților