DESCARCĂ ACUM:

Programul RABLA pentru Administrare de Imobile

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

 

Suntem în 2023, iar ultimii 10 ani au fost martorii unei schimbări dramatice în aproape toate domeniile, datorită inovațiilor tehnologice.

Cu toate acestea, un domeniu care nu a reușit să țină pasul cu această evoluție este Administrarea de Imobile. Relația cu Proprietarii și Comunitățile a rămas mult timp ancorată în metodele tradiționale, care s-au dovedit a fi deseori ineficiente.

Firme de Administrare Imobile puse in valoare
Firme de Administrare Imobile puse in valoare

Pentru a renunța la aceste metode depășite de Administrare a Imobilelor, este necesar să adoptăm soluții adecvate care să țină pasul cu evoluția tehnologică. De exemplu, in prezent, multe firme de administrare folosesc platforme care au fost inițial concepute pentru alte scopuri, precum:

  1. Softuri de contabilitate cărora li s-a adăugat un modul de ticketing. Cu toate acestea, aceste soluții sunt adesea limitate și se concentrează în mare parte pe factura lunară.
  2. Grupuri pe rețele sociale. Cu toate că aceste grupuri pot fi folosite pentru comunicarea între proprietari, ele sunt deseori aglomerate cu informații neinteresante, iar cele importante pot fi ușor pierdute.
  3. Email-ul folosit ca metodă principală de comunicare. Cu toate că email-ul este un instrument util, folosit singur, poate fi ineficient în gestionarea comunicării și solicitărilor într-o comunitate.

Deci, in timp ce alte sectoare au adoptat soluții specializate, Administrarea de Imobile a continuat să utilizeze soluții neadecvate, cum ar fi softurile de contabilitate cu un modul de ticketing sau grupuri pe rețele sociale aglomerate cu informații neinteresante. Aceste practici au fost în detrimentul relației cu Proprietarii și a eficienței în gestionarea comunităților rezidențiale.

Domicelo: Transformarea Administrării Imobilelor prin Soluții Adevarate

Pentru a renunța la aceste metode depășite, este esențial să adoptăm soluții adecvate care să țină pasul cu evoluția tehnologică. Domicelo este răspunsul modern la această provocare și reprezintă o soluție eficientă pentru Administrarea de Imobile.

Domicelo: O Soluție Eficientă pentru Administrarea Imobilelor

Domicelo este prima aplicație specializată în domeniul Administrării de Imobile, dezvoltată pentru a oferi servicii de calitate, o organizare impecabilă, comunicare adecvată și o implicare pozitivă:

1. Aplicație Dedicată pentru Fiecare Proprietar

Fiecare proprietar dintr-o comunitate administrată cu Domicelo beneficiază de propria aplicație, dedicată exclusiv locuinței sale. Acest spațiu personalizat conține toate detaliile relevante despre locuința sa, de la aspecte financiare și documente importante la informații despre întreținere și servicii disponibile.

2. Servicii de Calitate Superioară

Prin intermediul platformei Domicelo, proprietarii au acces la un catalog extins de servicii oferite de firme specializate, cum ar fi instalatori, electricieni, servicii de curățenie, mentenanță și multe altele. Nu mai este nevoie să cauți manual sau să aștepți zile întregi pentru a rezolva o problemă. Domicelo face totul rapid și eficient.

3. Comunicare Transparentă și Eficientă

Aplicația oferă o platformă de comunicare adecvată și în timp real, astfel încât proprietarii pot fi mereu la curent cu tot ce se întâmplă în comunitatea lor. De la anunțuri privind evenimente la schimbări de servicii sau notificări despre întreținere, toate informațiile importante sunt transmise în mod direct și transparent.

4. Implicare Activa în Decizii

Un alt aspect crucial al Domicelo este funcționalitatea de Vot/Poll, care oferă proprietarilor o voce activă în luarea deciziilor comunitare. Prin intermediul acestei funcții, proprietarii pot contribui la definirea direcției în care comunitatea se îndreaptă, aducând astfel un sentiment puternic de implicare și apartenență.

Beneficii Pentru Toți

Domicelo nu aduce beneficii doar proprietarilor de locuințe, ci și firmelor de administrare. Prin implementarea Domicelo, o firmă devine mai eficientă, mai profesională și își poate construi un capital de imagine care o va diferenția de concurență.

Mai multă eficiență în gestionarea administrativă se traduce într-o relație mai bună cu proprietarii, ceea ce, la rândul său, duce la o creștere a încrederii și a satisfacției acestora.

Administrare Imobile - performanta prin Domicelo
Administrare Imobile – performanta prin Domicelo

Viitorul Administrării de Imobile

Este momentul să renunțăm la metodele tradiționale și să adoptăm tehnologia modernă în administrarea de imobile. Prin Domicelo, viitorul administrării de imobile se conturează ca unul mai eficient și competitiv.

Proprietarii de locuințe nu mai sunt simpli locatari, ci membri activi ai unei comunități în care fiecare voce contează, iar nevoile fiecăruia sunt satisfăcute la cel mai înalt standard.

În concluzie, Domicelo reprezintă răspunsul modern la cerințele actuale ale proprietarilor și firmelor de administrare. Într-o lume în continuă schimbare, această platformă oferă o soluție eficientă pentru gestionarea imobilelor și promovează o relație mai bună între toți actorii implicați.

Cu Domicelo, viitorul administrării imobilelor devine mai eficient și mai competitiv ca niciodată.

Este timpul pentru o schimbare și Domicelo este soluția de care avem nevoie pentru a avansa în acest sens!